Ordinacija ŠkodaDENT

ŠkodaDENT ili Ordinacija dentalne medicine „Dr. Maja Antončić Škoda“ smještena je u Hegedušićevoj 10, u neposrednoj blizini Kauflanda, a svega nekoliko minuta od zapadnog izlaza s riječke zaobilaznice. Ordinacija se nalazi u prizemlju, ima osiguran besplatan parking i u potpunosti je prilagođena potrebama osoba s invaliditetom.

Ostvarujemo suradnju sa desetak vrhunskih stručnjaka svih grana stomatologije i zubne tehnike, koji prema potrebi dolaze u ordinaciju. Interdisciplinarnim pristupom u mogućnosti smo riješiti i najzahtjevnije zadatke, pa uslugom koju pružamo nimalo ne zaostajemo za velikim stomatološkim klinikama. Dapače, individualan pristup na kojem se temelji naše poslovanje daje nam prednost, jer se kod nas nikada nećete  osjećati „ kao na traci“.

Najčešća pitanja

MOGU LI SVE OBAVITI KOD VAS ?

Da. Ordinacija je opremljena vrhunskom dijagnostičkom aparaturom od rentgena do lasera, te surađuje sa specijalistima svih grana dentalne medicine, tako da možete sve obaviti na jednom mjestu.

ŠTO AKO NAIĐEMO NA IZNENAĐENJA ?

Iznenađenja su u našem poslu česta, jer je naprosto nemoguće vidjeti što se događa sa krunom zuba ispod mosta, dok isti ne skinemo. Zbog tih iznenadnih dodatnih radova može doći do manje razlike između predračuna i konačnog računa, ne veće od 15%. O svim dodatnim postupcima bit ćete obaviješteni na vrijeme, te bez Vaše suglasnosti nećemo započinjati rad.

MOGU LI PLATITI KARTICOM ?

Da. Primamo sve vrste kartica.

IMAJU LI VAŠE USLUGE GARANCIJU ?

Naravno. Sve usluge imaju definirani garantni rok unutar kojeg su Vam korekcije potpuno besplatne. Rokovi se kreću od 2 godine za konzervativne zahvate, 5 godina za protetske, pa do doživotnog jamstva za implantate Nobel Biocare i Astra Tech.

Jako se bojim zubara. Možete li pomoći?

Ordinacija Škodadent među prvima u Hrvatskoj uvodi sedaciju dušičnim oksidulom, koja služi za uklanjanje straha i nelagode tijekom zahvata. Sedacija je inhalatorna i potpuno sigurna metoda bez štetnih posljedica za pacijenta. Naročito se preporučuje kod djece i kod većih kirurških zahvata, iako se bez problema može koristiti i za manje zahvate kao što su čišćenje kamenca ili liječenje zuba. Pacijent ostaje budan i svjesan svega, ali potpuno opušten i lišen svakog straha.

 

 

 

Upoznajte tim

 

Video

 

Iskustva

 • I am currently looking for a job, and a nice smile is very important to me. Now I can smile without having to cover my mouth, and everyone has told me that I look amazing! This is the most wonderful present that I have ever received!

  Marina Pilja
  Marina Pilja, makeover winner
 • Sono in cerca di un nuovo lavoro e un bel sorriso per me è molto importante. Dicono tutti che sguardo benissimo da quando sorrido senza nascondere la bocca. Questo è il regalo più bello che io avessi mai potuto ricevere.

  Marina Pilja
  Marina Pilja, la vincitrice di makeover
 • Od zmeraj sem si želela belih zob in moje sanje so se končno uresničile. Vse je bilo opravljeno zelo profesionalno in vsekakor vsem iz srca priporočam ordinacijo Škodadent!

  Barbara Konestabo
  Barbara Konestabo, novinarka

 

Nazovi 051.263.766 ili rezerviraj ONLINE!

KOD NAS SU KONZULTACIJE BESPLATNE

Saznaj već danas što možemo učiniti za tvoj osmijeh!